italiensk hvedemel(pastamel/farina 00)300 g. italiensk hvedemel(pastamel/farina 00)
200
g.
mel200 g. mel
Opskrift:
Ælt.
Hæver 1 time.
Ælt og form til brød.
Efterhæver 20 min.
Bages på nederste rille i 25 min. ved 225º.
Kan også deles i to stykker dej, der formes som flûtes. De skal bages midt i ovnen i 15 min. ved 225º.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(11 stemmer)
Opskriften er vist 16481 gange, og udskrevet 378 gange.
Kommentarer
Erik - 0000-00-00 00:00:00 Hvorfor ikke bare kalde det for franskbrød :-)
- 0000-00-00 00:00:00 man behøver ikke bruge pastamel...
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider