Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Italiensk hvedebrød

Italiensk hvedebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
3 dl.lunkent vand
1 dl.ymer
1 tsk.salt
25 g.gær
2 spsk.olie
300 g.italiensk hvedemel(pastamel/farina 00)
200 g.mel
 


Opskrift:

Ælt. Hæver 1 time. Ælt og form til brød. Efterhæver 20 min. Bages på nederste rille i 25 min. ved 225º. Kan også deles i to stykker dej, der formes som flûtes. De skal bages midt i ovnen i 15 min. ved 225º.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (11 stemmer)

Opskriften er vist 15697 gange,
og udskrevet 358 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Erik  -  0000-00-00 00:00:00
Hvorfor ikke bare kalde det for franskbrød :-)


  -  0000-00-00 00:00:00
man behøver ikke bruge pastamel...