Forel med peberrodsdressing

Forel med peberrodsdressing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Forel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 Kogte foreller
3 Hårdkogte æg
2 tomater
 Persille
 Citronskiver
 
 Peberrodsdressing:
100 G.Mayonnaise
 Citronsaft
 Salt
 peber
 Sennep
 Reven Peberrod
2 dl.Piskefløde
 
Opskrift:
Forel:
Forellerne lægges på et stykke velsmurt folie, og drysses med salt og lidt peber, hvorefter de sættes i ovnen ved 170 grader til de netop er kogt men stadig hele og pæne. (Ca 20 min.) Det er nemmest at pille skindet af fisken medens den stadig er varm, men hoved og hale røres ikke. Forellerne lægges forsigtigt på serveringsfadet. Fisken garneres med de hakkede æg og pyntes med tomatstrimler. Æggene drysses med hakket persille og citronskiver lægges på fadet.

Peberrodsdressing:
Mayonnaisen smages til med krydderier, citronsaft, sennep og den revne peberrod efter smag og røres lind med piskefløde.





karakterer:
Opskriften er vist 13087 gange,
og udskrevet 266 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu