Forel med peberrodsdressing
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Forel Indsendt : Red : |
|
|
Forel:
Forellerne lægges på et stykke velsmurt folie, og drysses med salt og lidt peber, hvorefter de sættes i ovnen ved 170 grader til de netop er kogt men stadig hele og pæne. (Ca 20 min.) Det er nemmest at pille skindet af fisken medens den stadig er varm, men hoved og hale røres ikke. Forellerne lægges forsigtigt på serveringsfadet. Fisken garneres med de hakkede æg og pyntes med tomatstrimler. Æggene drysses med hakket persille og citronskiver lægges på fadet. Peberrodsdressing: Mayonnaisen smages til med krydderier, citronsaft, sennep og den revne peberrod efter smag og røres lind med piskefløde. |
|
Opskriften er vist 13339 gange,
og udskrevet 269 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne