Rør gæren ud i vandet, tilsæt kvark, olie, salt og kerner. Bland fuldkornsmel i og tilsæt hvedemelet lidt efter lidt , til dejen er blød og slipper hænderne. Ælt godt igennem, gerne 15 minutter. Stil den til hævning i 1 time.
Ælt dejen igennem igen og form det til et aflangt brød, der efterhæver 15 minutter.
Rids brødet med en skarp kniv, pensl det med æg, pisket sammen med 1 spsk vand, og drys kernerne over.
Bag brødet i ovnen ved 225 grader i ca ½ time.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 15654 gange, og udskrevet 394 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider