Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Groft hvedebrød

Groft hvedebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
50 g.gær
 dl vand
200 g.kvark
3 spsk.olie
2 tsk.salt
2 dl.knækkede hvedkerner
2 dl.fuldkornsmel
7 dl.hvedemel
 
 æg
 knækkede hvedkerner
 
 


Opskrift:

Rør gæren ud i vandet, tilsæt kvark, olie, salt og kerner. Bland fuldkornsmel i og tilsæt hvedemelet lidt efter lidt , til dejen er blød og slipper hænderne. Ælt godt igennem, gerne 15 minutter. Stil den til hævning i 1 time.

Ælt dejen igennem igen og form det til et aflangt brød, der efterhæver 15 minutter.

Rids brødet med en skarp kniv, pensl det med æg, pisket sammen med 1 spsk vand, og drys kernerne over.

Bag brødet i ovnen ved 225 grader i ca ½ time.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14598 gange,
og udskrevet 359 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu