Æggeblommer og sukker piskes grundigt.
Dajm chokolade knuses og kommes i.
Vanille tilsættes og de piskede hvider og den
piskede fløde vendes forsigtig i. Isen fryses og
efter 1 timer røres der i den. Lige før at isen skal
spises tages den op af fryseren, lægges på et stort
fad og pyntes med frugt.
Tips:
(friske jordbær, kiwi, ferskner
fra dåse kan anbefales)
Det er altid en god ide at anvende frugter,
som har forskellig farve, da dette kommer
til at se mest indbydende ud.
(Det er en god ide at lave isen dagen før at
den skal anvendes da de jo tager noget tid
før isen er helt frossen.)
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 10943 gange, og udskrevet 284 gange.
Kommentarer
rita - 2008-03-15 09:43:25 den bedste hjemlavede is,jeg har lavet alle vil have opskriften.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider