| |
|
Kvarkfromage
Kvarkfromage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
4 | blade | husblas 4 blade husblas | 275 | g. | kvark 5+ 275 g. kvark 5+ | 275 | g. | ylette 275 g. ylette | 1½ | dl. | sukker efter smag 1½ dl. sukker efter smag | | | Reven skal af en citron Reven skal af en citron | | | en citron saften heraf en citron saften heraf | 5 | | æggehvider5 æggehvider | | | |
| |
Husblasen lægges i blød i koldt vand i 5 min.
Kvarken røres sammen med ylette, sukker eller sødestof og citronskal.
Husblasen smeltes i citronsaften, den afkøles lidt og røres i kvarkblandingen.
Til sidst vendes de stiftpiskede hvider i massen.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1
(10 stemmer)
Opskriften er vist 14645 gange, og udskrevet 337 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|