Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Bulgurbrød

Bulgurbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Brød uden gær

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 ½ kg.groft grahamsmel
500 g.fint hvedemel
500 g.bulgur (skal evt. udblødes i vand ½ times tid)
½ kg.rugmel
2 ss.salt
250 g.hakkede hasselnødder og/ell. mandler
250 g.tørrede rosiner og/ell. abrikoser
300 g.smeltet smør eller margarine
200 g.sirup
250 g.sukker
1 l.sødmælk
 


Opskrift:

De tørre ingredienser blandes godt. De fire nederste varmes op i en gryde, til blandingen er lunken og smeltet, og de tørre hældes i og blandes. Den meget seje dej deles og presses ned i rugbrødsforme eller en bradepande. En dejtykkelse på ca. 2 cm giver et tørt og hårdt brød.

Brødet bages i ovnen ved 180 ° i mindst 1 time. Ved en dejtykkelse på 3-6 cm skal brødet bage ca. 1½ time. Læg evt. alufolie over den sidste ½ time for at undgå sort skorpe.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 19157 gange,
og udskrevet 262 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu