Kartoffelbøffer
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : |
|
|
Kartoflerne skrælles og koges uden salt i vandet. Hæld vandet fra når de er møre og mos kartoflerne sammen med mel, æg salt og bagepulver. Form derefter dejen til frikadellestore bøffer og tryk dem flade. Steg dem på en teflonpande i lidt olie ved svag varme til de er lysebrune.
|
|
Opskriften er vist 26563 gange,
og udskrevet 353 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Bonnie - 2012-02-14 11:00:12 Må man være nysgerrig på hvorfor der skal mel og bagepulver i? Henriette Olsen - 2008-10-31 13:08:56 Jeg synes at denne opskrift lyder meget fristende. Den er velformuleret og meget lokkende. Poul - 0000-00-00 00:00:00 smager for meget af mel - 0000-00-00 00:00:00 det vil give bøfferne en lækker farve hvis der kommes kogt broccoli eller anden grøntsag i , gulerod er også godt det giver en rigtig god smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne