Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rødvinsovs

Rødvinsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Vinsaucer

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 dl.rødvin
2 dl.rød portvin
1/3 kødbouillonterning opløst i 6 spsk. vand
2 hakkede skalotteløg
50 g.koldt smør
1 spsk.olivenolie
1 lille drys sukker
 salt
 friskkværnet peber
 
 


Opskrift:

Sauter skalotteløgene i olien, tilsæt sukker og lad løgene karamellisere (indtil løgene og sukkeret har fået en svagt brunlig farve.

Tilsæt vin, portvin og bouillon og bring det til kogning.

Tilsæt salt og peber og pisk terninger af det kolde smør i lidt ad gangen.

Tips:

Denne sovs egner sig godt til alle former for vildt




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (24 stemmer)

Opskriften er vist 38439 gange,
og udskrevet 1184 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Maria  -  2010-12-26 14:25:03
hvor lang tid skal det stå og koge?? Vi har overvejet denne sovs til nytår til noget oksesteg


søs uldahl  -  2010-05-04 17:20:59
jeg bruger madagaskaka peper -og i stedet for sukker en sto sps tomatpurre.


cecilie  -  2009-01-15 17:53:59
dette er en rigtig god sovs, man kan også undlade løg og bruge ristede champingon i stedet (eller begge dele)