Rødvinsovs

Rødvinsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SaucerRet : Saucer - Vinsaucer

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
2 dl.rødvin
2 dl.rød portvin
0.33 kødbouillonterning opløst i 6 spsk. vand
2 hakkede skalotteløg
50 g.koldt smør
1 spsk.olivenolie
1 lille drys sukker
 salt
 friskkværnet peber
 
 
Opskrift:
Sauter skalotteløgene i olien, tilsæt sukker og lad løgene karamellisere (indtil løgene og sukkeret har fået en svagt brunlig farve.

Tilsæt vin, portvin og bouillon og bring det til kogning.

Tilsæt salt og peber og pisk terninger af det kolde smør i lidt ad gangen.

Tips:

Denne sovs egner sig godt til alle former for vildt


karakterer:
Opskriften er vist 41962 gange,
og udskrevet 1222 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Maria  -  2010-12-26 14:25:03
hvor lang tid skal det stå og koge?? Vi har overvejet denne sovs til nytår til noget oksesteg

søs uldahl  -  2010-05-04 17:20:59
jeg bruger madagaskaka peper -og i stedet for sukker en sto sps tomatpurre.

cecilie  -  2009-01-15 17:53:59
dette er en rigtig god sovs, man kan også undlade løg og bruge ristede champingon i stedet (eller begge dele)