Asparges, grønne som hvide, snittes på skrå i 3-4 cm lange stykker og
blancheres møre. Bouillonen koges op og jævnes med maizena (som er rørt
ud i koldt vand). Hønsekød skæres i tern og vendes i hummersovsen
sammen med asparges. Smages til med salt og peber.
Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også
varmes på brødrister. Når Festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og
serveres.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 9981 gange, og udskrevet 126 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider