Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tarteletter med høns og bønner

Tarteletter med høns og bønner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :





Ingredienser:
8 tarteletter
¼ bk.Champignon
1 Skalotteløg
5 Soltørret tomater
100 g.Bønner
150 g.Kogt hønsekød i tern
2 dl.Hønsebouillon
½ dl.Hvidvin
50 g.Smør
 


Opskrift:

Skalotteløg hakkes fint. De soltørrede tomater skæres i fine strimler. Skalotteløg og tomater sauteres i lidt olie, til skalotteløgne bliver klare, tilsæt hvidvin og champignon, der er skåret i skiver. Når hvidvin er reduceret, tilsættes bouillon og hønsekød. Retten jævnes med maizena (som er rørt ud i koldt vand). Efter jævning vendes smør i retten, og der smages til med salt og peber. Pynt med strimler af soltørrede tomater. Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når Festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 6623 gange,
og udskrevet 103 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Laura  -  2009-01-15 22:06:31
Hvornår skal bønnerne i retten, og er det grønne bønner?