Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Tarteletter med høns og brasierede brisler

Tarteletter med høns og brasierede brisler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :



Ingredienser:
8 tarteletter
200 g.Brisler
100 g.Spinat
1 Gulerod
1 Persillerod
½ Løg
2 dl.Hønsebouillon
200 g.Kogt hønsekød i tern
 Maizena
 
Opskrift:
Brislerne renses og blancheres. Gulerod, persillerod og løg skrælles, og snittets fint, sauteres i 1 spsk. Olie til løgstykkerne er klare, brislerne lægges oven på urterne, og der tilsættes hønsebouillon, lad det simre under låg i ca. 30 min. Når brislerne er møre, tages de op og skæres i tern. Hønse- og brisseltern ristes på pande, til kødet får farve, tilsættes urter og væde, som brislerne lå på, jævnes med maizena (som er rørt op i koldt vand) til en pasende konsistens. Vend spinaten i til sidst. Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når Festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7685 gange,
og udskrevet 103 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu