Brislerne renses og blancheres. Gulerod, persillerod og løg skrælles, og
snittets fint, sauteres i 1 spsk. Olie til løgstykkerne er klare,
brislerne lægges oven på urterne, og der tilsættes hønsebouillon, lad det
simre under låg i ca. 30 min. Når brislerne er møre, tages de op og skæres
i tern.
Hønse- og brisseltern ristes på pande, til kødet får farve, tilsættes
urter og væde, som brislerne lå på, jævnes med maizena (som er rørt op i
koldt vand) til en pasende konsistens. Vend spinaten i til sidst.
Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også
varmes på brødrister. Når Festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og
serveres.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 7905 gange, og udskrevet 114 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider