Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tarteletter med høns og brasierede brisler

Tarteletter med høns og brasierede brisler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :





Ingredienser:
8 tarteletter
200 g.Brisler
100 g.Spinat
1 Gulerod
1 Persillerod
½ Løg
2 dl.Hønsebouillon
200 g.Kogt hønsekød i tern
 Maizena
 


Opskrift:

Brislerne renses og blancheres. Gulerod, persillerod og løg skrælles, og snittets fint, sauteres i 1 spsk. Olie til løgstykkerne er klare, brislerne lægges oven på urterne, og der tilsættes hønsebouillon, lad det simre under låg i ca. 30 min. Når brislerne er møre, tages de op og skæres i tern. Hønse- og brisseltern ristes på pande, til kødet får farve, tilsættes urter og væde, som brislerne lå på, jævnes med maizena (som er rørt op i koldt vand) til en pasende konsistens. Vend spinaten i til sidst. Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når Festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7261 gange,
og udskrevet 84 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu