Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tarteletter med høns og bacon

Tarteletter med høns og bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :





Ingredienser:
10 tarteletter
2 Porrer
200 g.Bacon og/eller kogt hønsekød.
450 g.Kartofler
 dl.Fløde
1 bdt.Purløg
 


Opskrift:

Kartofler skrælles og skæres i tern. Bacon eller hønsekød skæres i tern. Kartofler og bacon/hønsekød steges på varm pande, fløden hældes over. Lad fløden reducere til den bliver cremet og fed nok til at binde. Porrerne snittets i ringe og sauteres møre ved svag varme. Vend porrerne i fløden og pynt med purløg skåret i 2-3 cm lange stykker. Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når Festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (10 stemmer)

Opskriften er vist 22947 gange,
og udskrevet 713 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu