Grønsagerne snittets fint og ristes på pande (enkeltvis). Herefter
sauteres ingefær og hvidløg på middelvarm pande, mens dette syder,
tilsættes hvidvin. Når hvidvinen er kogt halvt ned, tilsættes bouillon og
der jævnes med maizena (som er rørt ud i koldt vand). Hønsekødet og
grønsager vendes i sovsen. Smag til med salt og peber.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også
varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og
serveres.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 10350 gange, og udskrevet 163 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider