Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tarteletter med høns og alternative urter

Tarteletter med høns og alternative urter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :





Ingredienser:
8 tarteletter
1 Gulerødder
1 Porre
1 Løg
1 Rød chili
3 bladeSølvbede
½ Fennikel
1 spsk.Frisk revet ingefær
1 spsk.Frisk revet hvidløg
2 dl.Hønsebouillon
½ dl.Hvidvin
200 g.Kogt hønsekød i tern
 Maizena
 


Opskrift:

Grønsagerne snittets fint og ristes på pande (enkeltvis). Herefter sauteres ingefær og hvidløg på middelvarm pande, mens dette syder, tilsættes hvidvin. Når hvidvinen er kogt halvt ned, tilsættes bouillon og der jævnes med maizena (som er rørt ud i koldt vand). Hønsekødet og grønsager vendes i sovsen. Smag til med salt og peber. Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9599 gange,
og udskrevet 132 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu