Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tarteletter med høns i ærtepurré

Tarteletter med høns i ærtepurré, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :




Ingredienser:
200 g.Ærter
200 g.Kogt hønsekød - plukket
2 dl.Hønsebouillon
150 g.Persillerod
1 fedHvidløg
1 tsk.Merian
100 g.Smør
 


Opskrift:

Persillerødderne skrælles og skæres i strimler, blancheres i kogende letsaltet vand. Ærter, hvidløg, smør og merian blendes sammen. Hønse- bouillon koges op og hældes over massen i blenderen, blendes sammen til en ensartet masse. Hæld massen tilbage i gryden, tilsæt hønsekød og persillerødderne og smag til med salt og peber. Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når Festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres straks.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 7315 gange,
og udskrevet 145 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Charlotte  -  2011-10-02 14:29:18
Det smager himelsk - prøv det!