Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tarteletter med høns i karry

Tarteletter med høns i karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :





Ingredienser:
8 tarteletter
1 Skalotteløg
400 g.Spinat
2 Æg
½ tsk.Karry
2 spsk.Piskefløde
150 g.Kogt hønsekød i tern
 


Opskrift:

Skalotte løg snittets fint, sauteres i olie ved jævn varme, når løgene er møre tilsættes den friske spinat, når spinaten er faldet sammen, tilsættes hønsekød. Æg deles forsigtig i blomme og hvide. Æggeblommerne piskes med fløde og karry. Æggehviderne piskes stive og vendes i æg/karry fløden. Festtarteletterne fyldes med spinat, skalotteløg og hønsekød, æggemassen hældes over og Festtarteletterne gratiners i ovnen ved 150° i ca. 5 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 13519 gange,
og udskrevet 357 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu