Skalotte løg snittets fint, sauteres i olie ved jævn varme, når løgene er
møre tilsættes den friske spinat, når spinaten er faldet sammen, tilsættes
hønsekød. Æg deles forsigtig i blomme og hvide. Æggeblommerne piskes med
fløde og karry. Æggehviderne piskes stive og vendes i æg/karry fløden.
Festtarteletterne fyldes med spinat, skalotteløg og hønsekød, æggemassen
hældes over og Festtarteletterne gratiners i ovnen ved 150° i ca. 5 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(7 stemmer)
Opskriften er vist 14746 gange, og udskrevet 383 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider