Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Skrubbe svøbt i parmaskinke med skorzonerødder a la creme og balsamico glace

Skrubbe svøbt i parmaskinke med skorzonerødder a la creme og balsamico glace , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Skrubbe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
600 g.skrubbefilet
4 skiverparmaskinke
 olie
 salt
 peber
8 stkskorzonerødder
0.5 dl.hvidvin
1 dl.fløde
1 citron usprøjtet
1 bundtpurløg
2 dl.balsamico
1 tsk.honning
 
Opskrift:
Skorzonerødder:
Renses og skrælles med en kartoffelskræller. Rødderne skæres eller rives herefter i tynde strimler. Sauteres i lidt olie på en pande i ca. 1 min. Hvidvinen tilsættes og rødderne dampes møre (al dente) i ca 3-4 min. Fløden kommes i og det hele reduceres til en cremet konsistens. Retten smages til med salt, peber og hakket purløg.

Alternativt til fløde:
Damp rødderne i hvidvin og vend rødderne i 1/2 dl. fromage frais

Skrubbe:
Fold eller halver fileterne så de har samme tykkelse over det hele og krydre med lidt salt og peber. Pak fileterne i et stykke parmaskinke og luk med en tandstik. De indpakkede fileter steges i lidt olie på en varm pande til de tager farve. Bages herefter i en forvarmet ovn på 180 grader i ca. 5-6 minutter.

Balsamico glace:
Balsamico og honning reduceres i en gryde indtil glacen får en sirupsagtig konsistens.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10600 gange,
og udskrevet 253 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu