Abrikos-makrontærte
Hovedingrediens : Frugt - Abrikos Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Læg abrikoserne i blød i vand.
Alt dejen sammen og lad den hvile i 1 time. Pisk æggehviderne halvstive, sigt flormelis i, knus tvebakkerne og rør det i sammen med mandelolien. Rul dejen ud og beklæd en tærteform med 2/3 af den. Læg abrikoserne i bunden og makronmassen ovenpå. Lav et gitter øverst af resten af dejen. Bag ved 200 grader i 35 - 40 min. Serveres lun med iskoldt flødeskum. |
|
Opskriften er vist 22849 gange,
og udskrevet 419 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne