Rimmet laks

Rimmet laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 10 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet med skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Rimmet laks, billede 4 Rimmet laks, billede 1 Rimmet laks, billede 2 Rimmet laks, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Laksefilet med skind
3 spsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Opskrift:
Salt og sukker blandes og drysses på laksen og pakkes ind.

Marineres 2 - 3 døgn - vendes hvert døgn.

Tips:

Rimmet laks og gravad laks er meget ens. Men gravad laks er krydret med dild





karakterer:
Opskriften er vist 29123 gange,
og udskrevet 402 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7603 (1810 kcal)
KJ pr. Pers. 760 (181 kcal)
Vægt ialt 1048 gram
Vægt pr. Pers. 104 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 725 KJ (172 kcal)
Protein 19.0 gram
Fedt 10.4 gram
Kulhydrat 1.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu