Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Rimmet laks

Rimmet laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 10 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet med skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Rimmet laks, billede 4 Rimmet laks, billede 1 Rimmet laks, billede 2 Rimmet laks, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Laksefilet med skind
3 spsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Salt og sukker blandes og drysses på laksen og pakkes ind.

Marineres 2 - 3 døgn - vendes hvert døgn.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 24746 gange,
og udskrevet 300 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 7637 (1818 kcal)
KJ pr. Pers. 763 (181 kcal)
Vægt ialt 1050 gram
Vægt pr. Pers. 105 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 727 KJ (173 kcal)
Protein 19.0 gram
Fedt 10.3 gram
Kulhydrat 1.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Mie  -  2010-06-16 22:44:34
Det vil altså sige at fisken spises rå?