Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Basilikumfiskesuppe med dampet rødtungefilet

Basilikumfiskesuppe med dampet rødtungefilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 smørbolle
 hvidvin
 hakket basilikum
 fløde
 
 dampet rødtungefilet
 frisk kørvel
 finthakket tomatkød
 
 Fiskefumet:
1 løg
1 gulerod
1 porre
1 persillerod
1 fedhvidløg
 et par kviste timian og persille
2 lauerbærblade
10 helepeberkorn
1 l.vand
 salt
2 dl.Hvidvin
 
 


Tilbehør:
brødscroutons eller med hvidsløgstoast
Opskrift:

fiske-fumeten jævnes let af med en smør Bolle koges en smule ind, smages til med hvidvin og hakket Basilikum , trækker ca 10 min, koges op og monteres med fløde.

I en dyb tallerken kommes den dampede rødtungefilet Som dekoreres på toppen med frisk kørvel og en anelse finthakket tomatkød. Rundt om denne, den varme let grønne fiskesuppe. Suppen kan serveres med tørret brødscroutons eller med hvidsløgstoast.

Fiskefumet:
Rens grøntsagerne og skær dem i skiver. Del ca 1,5 kg fiskeben i mindre stykker, kom dem i gryde, tilsæt vand og salt, kog op og afskum. Tilsæt herefter de fintskåret grøntsager og lad dette koge i 15 min. Herefter trækker suppen i ca10 min. Herefter sigtes suppen og koges op med hvidvinen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 13640 gange,
og udskrevet 263 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu