et par kviste timian og persille et par kviste timian og persille
2
lauerbærblade2 lauerbærblade
10
hele
peberkorn10 hele peberkorn
1
l.
vand1 l. vand
salt salt
2
dl.
Hvidvin2 dl. Hvidvin
Opskrift:
fiske-fumeten jævnes let af med en smør Bolle koges en smule ind, smages til med hvidvin og hakket Basilikum , trækker ca 10 min, koges op og monteres med fløde.
I en dyb tallerken kommes den dampede rødtungefilet Som dekoreres på toppen med frisk kørvel og en anelse finthakket tomatkød. Rundt om denne, den varme let grønne fiskesuppe. Suppen kan serveres med tørret brødscroutons eller med hvidsløgstoast.
Fiskefumet:
Rens grøntsagerne og skær dem i skiver. Del ca 1,5 kg fiskeben i mindre stykker, kom dem i gryde, tilsæt vand og salt, kog op og afskum. Tilsæt herefter de fintskåret grøntsager og lad dette koge i 15 min. Herefter trækker suppen i ca10 min. Herefter sigtes suppen og koges op med hvidvinen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.1
(4 stemmer)
Opskriften er vist 14286 gange, og udskrevet 297 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider