Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rødtungefilet med pebercreme

Rødtungefilet med pebercreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Rødtungefilet med pebercreme, billede 4 Rødtungefilet med pebercreme, billede 1 Rødtungefilet med pebercreme, billede 2 Rødtungefilet med pebercreme, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

0.5 dl. Hvidvinseddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Fiskebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
800 gram Rødtungefilet uden skind
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
900 gram Helbladet spinat, dybfrost
1 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
7 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   


Opskrift:

Rød peber skæres i terninger og steget i olie, til den er blød. Tilsæt hvidvinseddike og kog ind, til eddiken er fordampet. Hæld hvidvin ved og kog ind til halvdelen er fordampet. Tilsæt fløde og fiskebouillon og kog i 10 min. , blendes og smages til med salt og peber.

Rødtunge fileterne skylles og vendes i mel tilsat salt og peber, hvorefter de steges i varm olie i 6 minutter.

Damp spinaten i en gryde med smør og den smule vand, der hænger ved. Krydr med salt og peber.

Serveres med dampet spinat, løse ris, asparges eller kogt blomkål.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (8 stemmer)

Opskriften er vist 53956 gange,
og udskrevet 845 gange.


Energi:
KJ total 13380 (3185 kcal)
KJ pr. Pers. 3345 (796 kcal)
Vægt ialt 3613 gram
Vægt pr. Pers. 903 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 370 KJ (88 kcal)
Protein 5.2 gram
Fedt 3.5 gram
Kulhydrat 8.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ole Larsen  -  2017-09-10 19:45:08
Halvér hvidvinseddiken - den smager meget syrligt igennem i forholdene ovenfor.


Mette Nielsen  -  2012-06-08 09:02:58
Det er en super lækker ret. Smager bedst hvis der bruges frisk spinat.