Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Smørbagt rødtungefileter med stuvede sommerkål

Smørbagt rødtungefileter med stuvede sommerkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 rødtungefileter
 salt
 peber
 små smørklatter
 
0.75 spidskål/sommerkål
 lidt smør eller olie
 
 hakket purløg
 citronsaft
 salt
 peber
2.5 dl.fløde
 
 nye kartofler
 


Opskrift:

Rul rødtungefileterne og placér dem i et smurt, ildfast fad. Krydr med salt og peber, og læg små smørklatter på fileterne.

Snit ca. 3/4 spidskål/sommerkål og sautér det i lidt smør eller olie.

Tilsæt hakket purlæg, citronsaft, salt og peber efter smag samt 2,5 dl fløde. Lad saucen koge ind et par minutter.

Saucen hældes over fileterne, og retten bages i 10-12 min. ved 180°.

Søtungefileterne serveres med nye kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (7 stemmer)

Opskriften er vist 19406 gange,
og udskrevet 890 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

G  -  2007-05-17 20:00:17
Det smager herligt, jeg kom også lidt dild ved


Holm  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor kommer søtungefileterne ind i billedet???