Smørbagt rødtungefileter med stuvede sommerkål

Smørbagt rødtungefileter med stuvede sommerkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
 rødtungefileter
 salt
 peber
 små smørklatter
 
0.75 spidskål/sommerkål
 lidt smør eller olie
 
 hakket purløg
 citronsaft
 salt
 peber
2.5 dl.fløde
 
 nye kartofler
 
Opskrift:
Rul rødtungefileterne og placér dem i et smurt, ildfast fad. Krydr med salt og peber, og læg små smørklatter på fileterne.

Snit ca. 3/4 spidskål/sommerkål og sautér det i lidt smør eller olie.

Tilsæt hakket purlæg, citronsaft, salt og peber efter smag samt 2,5 dl fløde. Lad saucen koge ind et par minutter.

Saucen hældes over fileterne, og retten bages i 10-12 min. ved 180°.

Søtungefileterne serveres med nye kartofler.


karakterer:
Opskriften er vist 21800 gange,
og udskrevet 931 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

G  -  2007-05-17 20:00:17
Det smager herligt, jeg kom også lidt dild ved

Holm  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor kommer søtungefileterne ind i billedet???