ikke for store rødtungefileter8 ikke for store rødtungefileter
salt salt
peber peber
citron citron
1
æg1 æg
groft rugmel groft rugmel
rasp rasp
smør til stegning smør til stegning
4
dl.
piskefløde4 dl. piskefløde
salt salt
peber peber
½
dl.
hvidvin½ dl. hvidvin
lidt citronsaft lidt citronsaft
evt. sennep evt. sennep
1
lille
kinakål, snittet fint1 lille kinakål, snittet fint
Opskrift:
Begynd med kålen, den koger 2 min. i letsaltet vand, hældes i sigte. Fløden koger lidt tyk i 4-5 min, heri vin og krydderier. Kålen blandes i og varmes.
Fisken krydres, vendes i rugmel, derefter i sammenpisket æg og til sidst i rasp. Steger i gylden smør, få min. på hver side og serveres med den varme fløde-kinakål.
Giv kartofler og citronbåde til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(6 stemmer)
Opskriften er vist 25556 gange, og udskrevet 770 gange.
Kommentarer
G - 2007-05-17 19:57:47 Det smagte bare SÅ godt
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider