Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Rødtungefilet med tomater

Rødtungefilet med tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Rødtungefilet med tomater, billede 4 Rødtungefilet med tomater, billede 1 Rødtungefilet med tomater, billede 2 Rødtungefilet med tomater, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 rødtungefileter a 125 gram
2 løg
2 fedhvidløg
6 spsk.olivenolie
40 g.smør (til pensling)
 salt
 peber
3 tomater
 lidt dild
 
 
Opskrift:
Pil og hak løg og hvidløgsfed fint. Kog begge dele klare i olien på en pande.

Smør et ovnfast fad med smør og læg fileterne heri. Drys med salt og peber og kom løg og hvidløg over med den olie, der hænger ved.

Flå tomaterne og skær dem i skiver. Læg dem imellem. Kom smørklatterne over. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 25 min.

Pynt med dild ved serveringen. Kan serveres med løse ris og et glas kølig hvidvin.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (15 stemmer)

Opskriften er vist 39483 gange,
og udskrevet 1685 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2014-04-10 18:25:55
I. Stedet for hvidløg. Brug citron skal. Så er den til top karakter

grenå  -  2014-04-10 10:45:38
Er nem og lige til.kanon god opskrift