| |
|
Rødtungefilet med tomater
Rødtungefilet med tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
4 | | rødtungefileter a 125 gram 4 rødtungefileter a 125 gram | 2 | | løg 2 løg | 2 | fed | hvidløg 2 fed hvidløg | 6 | spsk. | olivenolie 6 spsk. olivenolie | 40 | g. | smør (til pensling) 40 g. smør (til pensling) | | | salt salt | | | peber peber | 3 | | tomater 3 tomater | | | lidt dild lidt dild | | | | | | |
| |
Pil og hak løg og hvidløgsfed fint.
Kog begge dele klare i olien på en pande.
Smør et ovnfast fad med smør og læg fileterne heri. Drys med salt og peber og kom løg og hvidløg over med den olie, der hænger ved.
Flå tomaterne og skær dem i skiver. Læg dem imellem.
Kom smørklatterne over.
Sæt fadet i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 25 min.
Pynt med dild ved serveringen. Kan serveres med løse ris og et glas kølig hvidvin.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5
(15 stemmer)
Opskriften er vist 40450 gange, og udskrevet 1700 gange.
| |
|
|
Kommentarer
- 2014-04-10 18:25:55 I. Stedet for hvidløg. Brug citron skal. Så er den til top karakter
grenå - 2014-04-10 10:45:38 Er nem og lige til.kanon god opskrift
|
|