Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rødtungefilet med tomater

Rødtungefilet med tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Rødtungefilet med tomater, billede 4 Rødtungefilet med tomater, billede 1 Rødtungefilet med tomater, billede 2 Rødtungefilet med tomater, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 rødtungefileter a 125 gram
2 løg
2 fedhvidløg
6 spsk.olivenolie
40 g.smør (til pensling)
 salt
 peber
3 tomater
 lidt dild
 
 


Opskrift:

Pil og hak løg og hvidløgsfed fint. Kog begge dele klare i olien på en pande.

Smør et ovnfast fad med smør og læg fileterne heri. Drys med salt og peber og kom løg og hvidløg over med den olie, der hænger ved.

Flå tomaterne og skær dem i skiver. Læg dem imellem. Kom smørklatterne over. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 25 min.

Pynt med dild ved serveringen. Kan serveres med løse ris og et glas kølig hvidvin.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (15 stemmer)

Opskriften er vist 37608 gange,
og udskrevet 1635 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2014-04-10 18:25:55
I. Stedet for hvidløg. Brug citron skal. Så er den til top karakter


grenå  -  2014-04-10 10:45:38
Er nem og lige til.kanon god opskrift