stenbiderfileter ca. 250 g4 stenbiderfileter ca. 250 g
4
laksefileter ca. 250 g 4 laksefileter ca. 250 g
150
g.
broccoli150 g. broccoli
2
dl.
hvidvin2 dl. hvidvin
Saft af 1 citron Saft af 1 citron
Salt Salt
peber peber
4
dl.
piskefløde4 dl. piskefløde
2
æggeblommer2 æggeblommer
50
g.
pillede rejer50 g. pillede rejer
250
g.
blåmuslinger i skal250 g. blåmuslinger i skal
50
g.
smørstegte kantareller50 g. smørstegte kantareller
½
bdt.
hakket persille½ bdt. hakket persille
Opskrift:
Steg løget i smør. Læg løget i en smurt form. Læg hver stenbiderfilet oven på en laksefilet og rul dem sammen i 4 ruller, som anbringes midt i formen. Læg findelte broccoli i og hæld vin og citronsaft over. Drys med salt og peber. Dæk formen til og sæt den i en 200 grader varm ovn i ca. 10 minutter.
Tag formen ud og hæld kogevandet i en kasserolle. Tilsæt fløde og æggeblommer og lad saucen snurre, men ikke koge. Når saucen begynder at blive tyk hældes den tilbage i formen. Tilsæt rejer, blåmuslinger og kantareller. Lad retten stå i ovnen et par minutter. Drys hakket persille over og server.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1
(16 stemmer)
Opskriften er vist 7779 gange, og udskrevet 166 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider