Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Brunsvier

Brunsvier, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Brunsvier, billede 4 Brunsvier, billede 1 Brunsvier, billede 2 Brunsvier, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

30 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
30 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
30 gram Gær
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Kardemomme, stødt
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Remomce:
100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 spsk. Sirup, mørk 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
Koriander, stødt
   


Opskrift:

Dejen æltes og sættes til hævning i 20 minutter.

Hvorefter den formes til en kugle, som hviler et par min.

Derefter rulles dejen ud og lægges i en smurt bradepande ca23x33 cm.

Ælt margarinen blød og tilsæt mørkt puddersukker samt mørk sirup og det hele røres godt sammen.

Remoncen stryges på og drysses med korender, og til sidst drysses lidt mere mørkt puddersukker ud over hele kagen. Sættes til efterhævning i 15-20 minutter på et lunt sted.

Bages i ca. 12 minutter ved 190 grader C. alm. ovn.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (46 stemmer)

Opskriften er vist 96341 gange,
og udskrevet 2208 gange.


Energi:
KJ total 11347 (2701 kcal)
KJ pr. Pers. 1891 (450 kcal)
Vægt ialt 812 gram
Vægt pr. Pers. 135 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1397 KJ (332 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 14.3 gram
Kulhydrat 47.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Sofie Voss  -  2017-02-24 20:14:54
Vil opskriften passer en bradepande hvis der laves til 30 personer?


Annelise  -  2011-02-16 21:48:45
Jeg kan godt blive lidt i tvivl om hvorvidt du mener koriander, eller korender. Det er jo absolut ikke det samme.


Pia  -  2009-09-17 15:57:53
Den er hel i top. Mine børn elsker kagen fordi jeg får opskriften herfra.


kaj  -  2009-01-31 16:33:15
den er bare den bedste kage jeg nognsinde har smagt


smukkehenrik  -  2008-10-05 08:44:15
den ser lidt tynd ud i skålen inden den skal op efter hævning


mig  -  2007-10-28 11:43:53
også god til boller


Morten Bengtson  -  0000-00-00 00:00:00
En super kage alle kan lide, men den ser lidt kedelig ud..


Thanja  -  0000-00-00 00:00:00
Det er en meget go kage, men prøv at putte flødeskum oven på.. Det er simpelthen bare lækkert


Hilda Hansen  -  0000-00-00 00:00:00
den er fremragende, men mangler lidt til toppen