aubergine (ca. 1 cm. tykke)5 skiver aubergine (ca. 1 cm. tykke)
1
tsk.
olivenolie1 tsk. olivenolie
1
spsk.
citron1 spsk. citron
1
spsk.
hytteost1 spsk. hytteost
½
spsk.
kvark½ spsk. kvark
salt salt
peber peber
en tot brøndkarse en tot brøndkarse
3
salatblade3 salatblade
5
sorte oliven5 sorte oliven
2-3
skiver
parmaskinke2-3 skiver parmaskinke
Opskrift:
Auberginesalat med parmaskinke:
Arranger salatbladene så de dækker tallerkenen. Rist aubergineskiverne i olivenolien, med salt og peber, og fordel dem oven på salaten. Læg skinken pænt oven på auberginerne. Rør hytteost, kvark, citron, salt og peber sammen, og læg det oven på skinken. Til sidst arrangeres oliven og brøndkarse fint på toppen.
Server evt. en skive groft brød som tilbehør.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(7 stemmer)
Opskriften er vist 15316 gange, og udskrevet 331 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider