Auberginesalat
Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : |
|
|
Skræl auberginerne på langs med en kartoffelskræller, så de bliver stribede og omtrent halvdelen af skallen er væk.
Skær dem i centimetertrykke skiver som en pølse og læg dem i kraftigt saltet vand et par timer og lad dem trække. De opsuger saltvand, der giver dem lidt smag, samtidig ined at de eventuelle bitre smagsstoffer trækkes rid. De opsuger heller ikke så meget olie ved stegningen. Lad dem løbe af på et viskestykke og tor dere godt. Steg aubergineskiverne gyldne på begge sider i olie med 2-3 fed hakket hvidløg (pas på, der ikke sprøjter olie på dig, mens du steger). Lad skiverne løbe af på fedtsugende papir. Skær tomaterne i skiver og kig aubergineskiverne lagvis på et fad med tomatskiver og lidt frisk hakket hvidløg. Pisk ingredienserne til dressingen sammen og kom den på, mens auberginerne stadigvæk er lune. Server med det samme. |
|
Opskriften er vist 36028 gange,
og udskrevet 790 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne