Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tarteletter med høns a la creme

Tarteletter med høns a la creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :





Ingredienser:
8 tarteletter
1 Skalotteløg
250 g.Champions
1 dl.Piskefløde (evt. fløde 13%)
2 dl.Hvidvin (tør)
200 g.Kogt hønsekød i tern
5-6 stilkeKørvel
 Olie
 


Opskrift:

Skalotteløg skæres ud i fine tern og sauteres møre i lidt olie (2 spsk.). Hvidvin tilsættes, og de skiveskårede champignons dampes møre heri(uden låg). Når champignonerne er møre, tilsættes fløde og jævnes med Maizena (rørt op i koldt vand). Hønsekødet vendes i. Straks inden servering vendes den plukkede kørvel i tarteletfyldet. Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når Festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 19479 gange,
og udskrevet 442 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Alex  -  0000-00-00 00:00:00
Mangler smag af høns. Brug fonden fra en kogt kylling og halver opskriften og ibland fonden..