Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Tarteletter med hvidvinsdampet frølår

Tarteletter med hvidvinsdampet frølår, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Bløddyr - Frø - Frølår

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :



Ingredienser:
6 tarteletter
300 g.Frølår
 dl.Hvidvin
100 g.Selleri
100 g.Persillerod
2 spsk.Citronsaft
50 g.Smør
 Maizena
 Kørvel
 
Opskrift:
Selleri og persillerod skæres i tern, ristes i en gryde med lidt olie. Tilsæt citronsaft, og lad den koge ned til den karamelliserer. Damp frølår i hvidvin ca. 5-6 minutter. Når frølår er møre, hældes hvidvin på urterne og koges halvt ind. Jævn med maizena (som er rørt op i koldt vand). Pisk smør i sovsen. Frølår plukkes og vendes i sovsen. Smag til med salt og peber. Kørvel hakkes og vendes i, når fyldet hældes i tarteletterne. Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når Festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8092 gange,
og udskrevet 150 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu