Havaborre med fennikelfrø

Havaborre med fennikelfrø, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Abbore

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1500 g.havaborre
75 g.brødkrumme
1 æg
2 spsk.fennikelfrø
 Salt
 peber
1 spsk.olivenolie
4 spsk.pernod
 
Opskrift:
Rens fisken, skyl og tør den.

Knus fennikelfrøene let i en morter. Bland brødkrumme, sammenpiskede æg og fennikelfrø. Krydr med salt og peber.

Kom fyldet i fisken og drys den udvendigt med salt og peber. Stænk med olien og kom fisken i et ovnfast fad. Sæt fisken i en 180 grader varm ovn i 30 minutter.

Stænk fisken med pernod straks efter den er færdig.





karakterer:
Opskriften er vist 12542 gange,
og udskrevet 217 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu