Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tarteletter med brisler i creme

Tarteletter med brisler i creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :





Ingredienser:
6 tarteletter
2 dl.Hønse bouillon
200 g.Brisler eller kogt hønsekød
250 g.Pastinakker
 dl.Fløde
1 bdt.Bredbladet persille
100 g.Bacon i skiver
 


Opskrift:

Brislerne blancheres. Pastinakker skrælles og persillestilke knækkes af. Brislerne steger under låg i hønsebouillon, med persillestilke og pastinak- skræller, i ca. 30 min. Pastinakker skæres ud og steges hårdt på pande, til de får farve. Brislerne skæres i skiver og steges på pande, lægges til hvile. Når pastinakkerne er stegt gyldne, hældes fløde på og den koges ned til den er cremet i konsistensen. Tilsæt de stegte brisler og persillen. Bacon skæres i tern og steges i ovn på bagepapir ved 180°. Pynt Tarteletterne med den stegte bacon. Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når Tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8994 gange,
og udskrevet 119 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu