Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Tarteletter med brisler i creme

Tarteletter med brisler i creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :



Ingredienser:
6 tarteletter
2 dl.Hønse bouillon
200 g.Brisler eller kogt hønsekød
250 g.Pastinakker
 dl.Fløde
1 bdt.Bredbladet persille
100 g.Bacon i skiver
 
Opskrift:
Brislerne blancheres. Pastinakker skrælles og persillestilke knækkes af. Brislerne steger under låg i hønsebouillon, med persillestilke og pastinak- skræller, i ca. 30 min. Pastinakker skæres ud og steges hårdt på pande, til de får farve. Brislerne skæres i skiver og steges på pande, lægges til hvile. Når pastinakkerne er stegt gyldne, hældes fløde på og den koges ned til den er cremet i konsistensen. Tilsæt de stegte brisler og persillen. Bacon skæres i tern og steges i ovn på bagepapir ved 180°. Pynt Tarteletterne med den stegte bacon. Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når Tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9677 gange,
og udskrevet 132 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu