Brisler eller kogt hønsekød200 g. Brisler eller kogt hønsekød
250
g.
Pastinakker250 g. Pastinakker
2½
dl.
Fløde2½ dl. Fløde
1
bdt.
Bredbladet persille1 bdt. Bredbladet persille
100
g.
Bacon i skiver100 g. Bacon i skiver
Opskrift:
Brislerne blancheres. Pastinakker skrælles og persillestilke knækkes af.
Brislerne steger under låg i hønsebouillon, med persillestilke og pastinak-
skræller, i ca. 30 min. Pastinakker skæres ud og steges hårdt på pande, til
de får farve. Brislerne skæres i skiver og steges på pande, lægges til hvile.
Når pastinakkerne er stegt gyldne, hældes fløde på og den koges ned til
den er cremet i konsistensen. Tilsæt de stegte brisler og persillen. Bacon
skæres i tern og steges i ovn på bagepapir ved 180°. Pynt Tarteletterne med den stegte bacon.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også
varmes på brødrister. Når Tarteletterne er varme, hældes fyldet i og
serveres.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 10045 gange, og udskrevet 142 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider