Bring vandet i kog og bland det med eddike og olie.
Pil og pres hvidløgsfeddene direkte heri og tilsæt de øvrige krydderier. Kom marinaden i et glas med skruelåg og ryst den gentagne gange, mens den trækker i køleskab mindst 12 timer. Pensl kødet inden og gentagne gange under grillstegningen med sammenrystet marinade.
Tips:
En kraftig marinade , som også passer f.eks. til oksebøf. Den holder sig godt i køleskab.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 19724 gange, og udskrevet 534 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider