Grillmarinade til lammekød
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Olie Indsendt : Red : |
|
|
Bring vandet i kog og bland det med eddike og olie.
Pil og pres hvidløgsfeddene direkte heri og tilsæt de øvrige krydderier. Kom marinaden i et glas med skruelåg og ryst den gentagne gange, mens den trækker i køleskab mindst 12 timer. Pensl kødet inden og gentagne gange under grillstegningen med sammenrystet marinade.
Tips: En kraftig marinade, som også passer f.eks. til oksebøf. Den holder sig godt i køleskab. |
|
Opskriften er vist 21310 gange,
og udskrevet 565 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne