Dykænder til sund morgenmad

Dykænder til sund morgenmad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : -

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Bo Jensen

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
 Mælk
 Rugbrød
 Salt
Opskrift:
Mælk varmes op til kogepunktet og Rugbrødstern kommes i og der smages til med salt (det er saltet der gør retten interessant.

husk endelig IKKE sukker det ødelægger retten. Børnene elsker det.

Omkring Mors kalder man det Dykænder.

Tips:

Efter rugbrødsbagning bliver der en del rester når de skiveskæres og, hvis man er træt af øllebrød er her et sundt hurtigt alternativ. Kun 3 dele.


karakterer:
Opskriften er vist 707 gange,
og udskrevet 5 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu