aborrefileter uden skind og ben12 aborrefileter uden skind og ben
12
hele multebær12 hele multebær
100
g.
ribs100 g. ribs
4
blade
skovsyre4 blade skovsyre
Sauce: Sauce:
1
spsk.
smør1 spsk. smør
1
finthakket rødløg1 finthakket rødløg
1
dl.
fiskebouillon1 dl. fiskebouillon
1
dl.
hvidvin1 dl. hvidvin
100
g.
multebær100 g. multebær
50
g.
ribs50 g. ribs
2"2
spsk.
sukker2"2 spsk. sukker
2
spsk.
cognac2 spsk. cognac
50
g.
koldt smør50 g. koldt smør
Salt Salt
peber peber
Opskrift:
Steg fiskefileterne i 10-12 minutter i en 125 grader varm ovn.
Sauce:
Smelt smørret i en gryde og lad løget småstege til det er gennemsigtigt.
Tilsæt fiskefond, vin, multebær, ribs og sukker.
Lad det hele småkoge til halvdelen af væsken er kogt ind.
Hæld cognac i og tilsæt smørret i små stykker.
Si saucen og smag til med salt og peber.
Hæld saucen over fiskene og fordel multebær og ribs over dem.
Pynt med grofthakket skovsyre.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.4
(10 stemmer)
Opskriften er vist 21683 gange, og udskrevet 356 gange.
Kommentarer
- 2009-07-15 21:25:02 Og hvor får man så lige fat i 12 friske multebær ?
kaare - 2007-06-07 23:39:29 Har selv fanget (temmelig) mange aborrer og glæder mig til at prøve denne opskrift -en dag jeg lig kan skaffe multebærrene ;o)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider