en håndfuld frisk basilikum en håndfuld frisk basilikum
1
æg1 æg
50
g.
revet parmesanost50 g. revet parmesanost
50
g.
rasp50 g. rasp
salt salt
3-4
spsk.
olivenolie3-4 spsk. olivenolie
Opskrift:
Skyl og del tomaterne i halve, fjern kernerne med en lille ske og sæt den i et ildfast fad.
Skræl auberginen og skær den i små terninger, drys med salt og lad det bitre vand trække ud af den i ca. 30 min. Hak oliven i små stykker. Skær skorpen af toastbrødene og skær det i bittesmå terninger. Skyl saltet af auberginerne og knug vandet fra dem. Steg auberginerne i olivenolie i 3-4 minutter, tilsæt brødet, rist det sammen med auberginen og de sorte oliven. Afkøl i en skål. Skær mozzarellaen i bittesmå terninger og basilikum i strimler og bland det med aubergine, brød og oliven og et æg. Fyld tomaterne med dette fyld, drys dem med parmesanost og rasp og salt og dryp med olivenolie. Gratiner tomaterne i ovnen i ved 180 grader i 15 minutter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 11604 gange, og udskrevet 172 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider