Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldte cherrytomater

Fyldte cherrytomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Cherrytomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
500 g.cherrytomater
1 aubergine
 olivenolie
5 sorte udstenede oliven
2 toastbrød
150 g.mozzarellaost
 en håndfuld frisk basilikum
1 æg
50 g.revet parmesanost
50 g.rasp
 salt
3-4 spsk.olivenolie
 


Opskrift:

Skyl og del tomaterne i halve, fjern kernerne med en lille ske og sæt den i et ildfast fad. Skræl auberginen og skær den i små terninger, drys med salt og lad det bitre vand trække ud af den i ca. 30 min. Hak oliven i små stykker. Skær skorpen af toastbrødene og skær det i bittesmå terninger. Skyl saltet af auberginerne og knug vandet fra dem. Steg auberginerne i olivenolie i 3-4 minutter, tilsæt brødet, rist det sammen med auberginen og de sorte oliven. Afkøl i en skål. Skær mozzarellaen i bittesmå terninger og basilikum i strimler og bland det med aubergine, brød og oliven og et æg. Fyld tomaterne med dette fyld, drys dem med parmesanost og rasp og salt og dryp med olivenolie. Gratiner tomaterne i ovnen i ved 180 grader i 15 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10873 gange,
og udskrevet 144 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu