Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegt havaborre med ingefærsauce

Stegt havaborre med ingefærsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Abbore

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 spsk.salt
1 spsk.peber
1 aborre a 1500 g. ridset på begge sider
3 spsk.olie
2 spsk.forårsløg i tynde ringe
 
 Sauce:
3 spsk.fintreven ingefærrod
3 spsk.citrongræs i tynde skiver
2 røde chili i tynde skiver
2 sorte svampe i tynde skiver
2 spsk.soyasauce
2.5 dl.fiskebouillon
 


Opskrift:

Bland alle ingredienserne til saucen og lad den trække i 2 timer.

Drys fisken med salt og peber og lad den trække 1 time.

Pensl fisken med olie og grill den langsomt på begge sider til fiskekødet er mørt. Læg fisken på et fad og hæld saucen over og pynt med forårsløg.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (6 stemmer)

Opskriften er vist 10115 gange,
og udskrevet 161 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu