| |
|
Stegt havaborre med ingefærsauce
Stegt havaborre med ingefærsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1 | spsk. | salt1 spsk. salt | 1 | spsk. | peber1 spsk. peber | 1 | | aborre a 1500 g. ridset på begge sider1 aborre a 1500 g. ridset på begge sider | 3 | spsk. | olie3 spsk. olie | 2 | spsk. | forårsløg i tynde ringe2 spsk. forårsløg i tynde ringe | | | | | | Sauce: Sauce: | 3 | spsk. | fintreven ingefærrod3 spsk. fintreven ingefærrod | 3 | spsk. | citrongræs i tynde skiver3 spsk. citrongræs i tynde skiver | 2 | | røde chili i tynde skiver2 røde chili i tynde skiver | 2 | | sorte svampe i tynde skiver2 sorte svampe i tynde skiver | 2 | spsk. | soyasauce2 spsk. soyasauce | 2.5 | dl. | fiskebouillon2.5 dl. fiskebouillon | | | |
| |
Bland alle ingredienserne til saucen og lad den trække i 2 timer.
Drys fisken med salt og peber og lad den trække 1 time.
Pensl fisken med olie og grill den langsomt på begge sider til fiskekødet er mørt.
Læg fisken på et fad og hæld saucen over og pynt med forårsløg.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
1.6
(6 stemmer)
Opskriften er vist 10985 gange, og udskrevet 219 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|