Kommentarer
jon-thomas - 2014-04-18 21:56:53 oksetælle i stedt for olie. det gør man i dens hjem land. smager skønt , men det er ikke let at for fat i.
- 2012-10-18 15:48:11 De blir rigtig gode hvis man stiller formene i oven i 10 min med fedstof og der efter tilsætter den flydende dej og så bager dem færdige i ca. 30 min. Jeg serverer dem altid med cranberrysauce (tranebærsovs) og så selvfølgelig med ovnbagte kartofler, gulerødder og pastinakker og så en roast af en slags
LS - 2011-10-25 17:59:47 De hæver pga. æggene.
bente - 2008-07-12 16:59:37 hvordan kan de hæve i ovnen når der ikke er tilsat hævemiddel har ikke prøvet dem endnu da jeg undres
fairy - 2008-07-01 22:32:31 Man skal have en form med rigtig varm fedt i, og så hæld dej i. Det er derfor at det vokser op.
(Jeg er englænder så jeg ved hvordan man laver den!)
I England spiser vi den mest med steget kød, kartofler og grøntsager :)
pia - 2007-10-23 17:23:50 spiser dem altid tid steg og ragou og ja der skal fedt i
Sonja - 0000-00-00 00:00:00 man kan med fordel lave dem i portionsform ( til scones) og ja der skal fedt i
- 0000-00-00 00:00:00 jeg mener den skal hældes i en form med stegefedtet fra oksestegen
Kristina - 0000-00-00 00:00:00 Det er et super lækkert tilbehør til kødsovs og kartofelmos! Men det er jo op til folk selv hvad de vil spise dem til! Jeg kan bedst li' at lave dem i muffinsforme (uden papir)
|