Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Yorkshirepudding

Yorkshirepudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : England

EnglandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :





Ingredienser:
160 g.hvedemel
125 g.mælk
2 æg
 salt
 evt.vand
 


Opskrift:

Hæld melet i en skål sammen med salt. Lav en fordybning i midten. Slå æggene ud og begynd at røre. Tilfør gradvis mælken og om nødvendigt lidt vand. Det hele skal have konsistens som pandekagedej. Hæld det hele over i et passende dybt fad, som forinden er smurt med lidt olie. Tildækkes og hviler en halv time.

Sættes i en varm ovn en halv times tid, indtil Yorkshirepuddingen er hævet op og færdigbagt.

Serveres til okse- eller lammesteg.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (15 stemmer)

Opskriften er vist 9046 gange,
og udskrevet 247 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

jon-thomas  -  2014-04-18 21:56:53
oksetælle i stedt for olie. det gør man i dens hjem land. smager skønt , men det er ikke let at for fat i.


  -  2012-10-18 15:48:11
De blir rigtig gode hvis man stiller formene i oven i 10 min med fedstof og der efter tilsætter den flydende dej og så bager dem færdige i ca. 30 min. Jeg serverer dem altid med cranberrysauce (tranebærsovs) og så selvfølgelig med ovnbagte kartofler, gulerødder og pastinakker og så en roast af en slags


LS  -  2011-10-25 17:59:47
De hæver pga. æggene.


bente  -  2008-07-12 16:59:37
hvordan kan de hæve i ovnen når der ikke er tilsat hævemiddel har ikke prøvet dem endnu da jeg undres


fairy  -  2008-07-01 22:32:31
Man skal have en form med rigtig varm fedt i, og så hæld dej i. Det er derfor at det vokser op. (Jeg er englænder så jeg ved hvordan man laver den!) I England spiser vi den mest med steget kød, kartofler og grøntsager :)


pia  -  2007-10-23 17:23:50
spiser dem altid tid steg og ragou og ja der skal fedt i


Sonja  -  0000-00-00 00:00:00
man kan med fordel lave dem i portionsform ( til scones) og ja der skal fedt i


  -  0000-00-00 00:00:00
jeg mener den skal hældes i en form med stegefedtet fra oksestegen


Kristina  -  0000-00-00 00:00:00
Det er et super lækkert tilbehør til kødsovs og kartofelmos! Men det er jo op til folk selv hvad de vil spise dem til! Jeg kan bedst li' at lave dem i muffinsforme (uden papir)