Blomkål skåret ud i små stykker svitses nogle minutter i en gryde med lidt smør uden at tage farve. Derefter hældes 1 dl mælk i gryden, og blomkålen koges totalt mør under låg.
Efter at massen har været en tur i blenderen gnides den gennem en sigte og krydres med salt og peber.
Når den skal serveres, varmes den op og piskes med en klat smør.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 23706 gange, og udskrevet 190 gange.
Kommentarer
- 2008-08-08 14:52:18 What??? Det lyder som en joke..
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider