Hornfiskeruller

Hornfiskeruller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 udbenede hornfisk
 hvedemel
 salt
 peber
 smør
 
 Krydderurter:
 persille
 Dild
 løvstikke
 
Opskrift:
Fisken rengøres og skæres i pæne portionsstykker.

Hak krydderurterne groft og læg et lille bjerg på hver fisk, der rulles og holdes sammen med en tandstikker. Vend rullerne i mel, drys med salt og peber og steg dem i smør ca. 10-12 min.

Hornfiskerullerne serveres med jævnet pandeafkog og små hvide kartofler





karakterer:
Opskriften er vist 11687 gange,
og udskrevet 256 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu