Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hornfiskeruller

Hornfiskeruller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
2 udbenede hornfisk
 hvedemel
 salt
 peber
 smør
 
 Krydderurter:
 persille
 Dild
 løvstikke
 


Tilbehør:
hvide kartofler
Opskrift:

Fisken rengøres og skæres i pæne portionsstykker.

Hak krydderurterne groft og læg et lille bjerg på hver fisk, der rulles og holdes sammen med en tandstikker. Vend rullerne i mel, drys med salt og peber og steg dem i smør ca. 10-12 min.

Hornfiskerullerne serveres med jævnet pandeafkog og små hvide kartofler




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 8756 gange,
og udskrevet 185 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu