Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fisketærte

Fisketærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
 Bund:
½ pk.butterdej i store ruller 225 g.
 
 Fyld:
 en rest dampede rødspættefileter, 4-6 stykker
2 stk.hele æg
2 stk.æggeblommer
 dl.piskefløde
 dl.creme fraiche 18%
 salt
 peber
1 lillesnittet fennikelknold
1 lillehakket løg
1 lillehakket rødløg
 


Opskrift:

Dejen rulles ud så den passer i en tærteform på ca. 22 cm. Pres dejen godt ned og skær kanterne til med et lille ombuk, så dejen ikke skrider ned i formen under forbagningen. Lad dejen hvile 15 minutter ellers kryber den, og forbag nu i 10 minutter ved 180 grader.

Til fyldet piskes æg, æggeblommer, fløde og creme fraiche sammen. Tilsæt lidt salt og peber og rør fennikel og de to løg i. Fordel fisken over den forbagte tærtebund og hæld fyldet over. Bages ved 200 grader i ca. 30 minutter til fyldet er gennembagt og gyldent.

Server med brøndkarse og cherrytomater eller en skål salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 30546 gange,
og udskrevet 585 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2010-09-24 16:18:57
Det lyder lækkert, men mætter næppe medmindre, der serveres en god salat med massser ad proteiner og kraftihe grøntsager.