butterdej i store ruller 225 g.½ pk. butterdej i store ruller 225 g.
Fyld: Fyld:
en rest dampede rødspættefileter, 4-6 stykker en rest dampede rødspættefileter, 4-6 stykker
2
stk.
hele æg2 stk. hele æg
2
stk.
æggeblommer2 stk. æggeblommer
2½
dl.
piskefløde2½ dl. piskefløde
2½
dl.
creme fraiche 18%2½ dl. creme fraiche 18%
salt salt
peber peber
1
lille
snittet fennikelknold1 lille snittet fennikelknold
1
lille
hakket løg1 lille hakket løg
1
lille
hakket rødløg 1 lille hakket rødløg
Opskrift:
Dejen rulles ud så den passer i en tærteform på ca. 22 cm. Pres dejen godt ned og skær kanterne til med et lille ombuk, så dejen ikke skrider ned i formen under forbagningen. Lad dejen hvile 15 minutter ellers kryber den, og forbag nu i 10 minutter ved 180 grader.
Til fyldet piskes æg, æggeblommer, fløde og creme fraiche sammen. Tilsæt lidt salt og peber og rør fennikel og de to løg i. Fordel fisken over den forbagte tærtebund og hæld fyldet over. Bages ved 200 grader i ca. 30 minutter til fyldet er gennembagt og gyldent.
Server med brøndkarse og cherrytomater eller en skål salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 32127 gange, og udskrevet 613 gange.
Kommentarer
- 2010-09-24 16:18:57 Det lyder lækkert, men mætter næppe medmindre, der serveres en god salat med massser ad proteiner og kraftihe grøntsager.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider