Kommentarer
Frida - 2016-08-21 12:28:28 Det forvirre mig at der står "Antal: 1" der må da vel være nok til mere end bare 1?
Kokken. - 2016-08-14 12:18:42 Ved godt det er lang tid siden Katrine har skrevet at hun har problemer med at få dem bagt, men hvis andre står i samme situation, så er det temperatur du skal regulere. Hvis din olie er for varm, når du at få stegeskorpe, før at de bliver bagt helt i gennem. Evt lav dem lidt mindre opså, taget i betragtning at de efterhæver når de er formet.
Lige en hurtig opskrift på creme, i stedet for pulver halløj.
½ liter fløde (kan evt bruges 250 ml mælk og 250 ml fløde.
2 æg
150g sukker.
2 spsk vanilje sukker el kornene fra 1 stang.
2 ikke for store spsk mel el maizena.
bland æg, vanilje, sukker og mel, pisk for at få klumper ud.
tilsæt mælk/fløde, smid på blus, på fuld knald, og så pisker du indtil det er kommet i kog, og har kogt i 1-2 min. Sørg for at piske godt!
Denne opskrift kan bruges til bagværk, tærter, både varmt og koldt!
God vind med berlinerne!
Amalie - 2013-03-11 11:06:26 De er gode så skal jo også selv prøve venter...venter..KOG NU VAND!! endelig og de smager bare godt:););)
- 2012-10-17 19:06:51 hvor mange bliver der ??
jørn - 2012-01-15 17:43:30 sukker
og flormelis de er gode jeg kommer fra tysklande son laver man Berliner... :)
Sandra - 2011-12-10 00:29:56 De bliver virkelig gode, dog nemmere at lave som en bolle først og komme fyld i efter de er kogt :) prøvede at lave noge med creme i også blev rigtig gode :D
katrine - 2011-12-04 18:09:51 jeg kan ikke få dem til at blive ordenlig bagt. Hvis jeg laderdem koge i 5min. bliver de for mørke, og hvis jeg bare tager dem op, når de er lysebrune, er det bare ren dej.... HJÆLP!
hans - 2011-11-16 14:07:21 det smager godt sådan nogle
Camilla... ane's datter ;) - 2010-08-24 01:13:30 De er utrolig gode :D min mor og jeg laver det lige nu, hun er igang med at putte dem i olie :) hun ved ikke jeg skriver lige nu :) hun lod bare siden stå tændt :D nå, men jeg må gå ;) jeg skal hjælpe min mor :D
p.s jeg elsker de her berlinere, vi har lavet dem to gange :D jeg vil anbefale det til dig :)
Sakeena - 2008-02-17 15:16:02 Bedre end bagerens!
Det er dog nemmere at rulle dem som boller, når de skal i friture, og derefter skære et lille kryds i midt/toppen af bollen, og tilføje syltetøjen i dette, med en flødeskumssprøjte, inden de rulles i sukker
en madglad person - 0000-00-00 00:00:00 og der bliver ca. 6-8 alt efter hvor store du laver dem.
en madglad person - 0000-00-00 00:00:00 rigtig god opskrift. dejen kan dog ikke laves langtid i forvejen. og når de skal lægges sammen kan man lige smøre lidt vand på i kanten med fingeren så klister de næmere sammen.
Anna - 0000-00-00 00:00:00 Hvor mange bliver det ca. til??
|