Friturestegte skaldyr, fisk og calamari

Friturestegte skaldyr, fisk og calamari, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
200 g.Calamari (otte-armet blæksprutte)
200 g.hummerhaler
200 g.friskpillede store rejer
12 heleansjoser (evt. dybfrost)
 pizzamel
 let olie til friturestegning
 citronbåde
 salt
 
 
Opskrift:
Alternativt kan bruges dybfrosne blæksprutteringe. Ansjoser kan være vanskelige at få fat i. I stedet kan bruges meget små sild (skarpsild).

Tips:

Skær blæksprutterne i ringe og fjern fangarmene. Skyl hummerhaler, rejer, ansjoser og blæksprutter godt og tør dem i køkkenrulle. Vend stykkerne i pizzamel og steg nogle få ad gangen i en jerngryde med hed olie, til de er lysebrune. Læg dem over på fedtsugende papir og drys med salt.

Servering:
Det hele anrettes på et hvidt fad og serveres med citronbåde og eventuelt hakket bredbladet persille.


karakterer:
Opskriften er vist 12086 gange,
og udskrevet 142 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu