Calamari (otte-armet blæksprutte) 200 g. Calamari (otte-armet blæksprutte)
200
g.
hummerhaler 200 g. hummerhaler
200
g.
friskpillede store rejer200 g. friskpillede store rejer
12
hele
ansjoser (evt. dybfrost) 12 hele ansjoser (evt. dybfrost)
pizzamel pizzamel
let olie til friturestegning let olie til friturestegning
citronbåde citronbåde
salt salt
Opskrift:
Alternativt kan bruges dybfrosne blæksprutteringe. Ansjoser kan være vanskelige at få fat i. I stedet kan bruges meget små sild (skarpsild).
Tips:
Skær blæksprutterne i ringe og fjern fangarmene.
Skyl hummerhaler, rejer, ansjoser og blæksprutter godt og tør dem i køkkenrulle.
Vend stykkerne i pizzamel og steg nogle få ad gangen i en jerngryde med hed olie, til de er lysebrune. Læg dem over på fedtsugende papir og drys med salt.
Servering:
Det hele anrettes på et hvidt fad og serveres med citronbåde og eventuelt hakket bredbladet persille.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 11563 gange, og udskrevet 129 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider