Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Friturestegte skaldyr, fisk og calamari

Friturestegte skaldyr, fisk og calamari, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Diverse skaldyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
200 g.Calamari (otte-armet blæksprutte)
200 g.hummerhaler
200 g.friskpillede store rejer
12 heleansjoser (evt. dybfrost)
 pizzamel
 let olie til friturestegning
 citronbåde
 salt
 
 


Opskrift:

Alternativt kan bruges dybfrosne blæksprutteringe. Ansjoser kan være vanskelige at få fat i. I stedet kan bruges meget små sild (skarpsild).

Tips:

Skær blæksprutterne i ringe og fjern fangarmene. Skyl hummerhaler, rejer, ansjoser og blæksprutter godt og tør dem i køkkenrulle. Vend stykkerne i pizzamel og steg nogle få ad gangen i en jerngryde med hed olie, til de er lysebrune. Læg dem over på fedtsugende papir og drys med salt.

Servering:
Det hele anrettes på et hvidt fad og serveres med citronbåde og eventuelt hakket bredbladet persille.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10857 gange,
og udskrevet 104 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu