madeira eller anden hedevin 1 dl. madeira eller anden hedevin
æggehvide til pensling æggehvide til pensling
Opskrift:
Skær sveskerne i grove stykker og damp dem 6-7 minutter i vinen under låg. Lad sveskerne køle af, stadig under låg og mos dem let. Læg to optøede butterdejsplader ovenpå hinanden og rul dem ret tynde ud. Læg bagepapir på en plade og stil en lagkageform på papiret. Læg dejen i formen og tryk den godt ud i kanten. Fyld formen med den afkølede sveskemos og dæk med den sidste dejplader, der er rullet tyndt ud. Tryk kanterne godt sammen, skær dejen af nogle cm udenfor formen og fold overskuddet ind over formen. Stryg med sammenpisket æggehvide og bag tærten ca. 30 minutter ved 200 grader.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.1
(5 stemmer)
Opskriften er vist 17533 gange, og udskrevet 309 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider