Margarine smeltes og afkøles. Æg og sukker piskes meget luftigt. Citron rives. Mel og bagepulver sigtes sammen ned i dejen, citronskal kommes i, der vendes i dejen. Den smaletede margarine vendes i. Dejen kommes i springform, der er beklædt med bagepapir. Bages ved 200° i ½ time og kan pyntes med citronglasur.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(4 stemmer)
Opskriften er vist 8768 gange, og udskrevet 134 gange.
Kommentarer
Sussi - 0000-00-00 00:00:00 Fin Kage- Virkelig nem og lave
Anna - 0000-00-00 00:00:00 Virkelig god´kage- til hele ´familien
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider