røget medister ( eller skinke)200 g. røget medister ( eller skinke)
100
g.
syltet agurk100 g. syltet agurk
4
tsk.
hakket persille4 tsk. hakket persille
2
tomat2 tomat
100
g.
margerine 100 g. margerine
Opskrift:
Skær løget i tynde skiver og steg dem gyldne i fedtstoffet.
Skær kartoflerne i skiver og steg dem nogle minutter sammen med løgene under stadig omrøring.
Pisk æggeblomme, mælk og salt sammen.
Pisk æggehviden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen.
Hæld æggeblandingen over kartoflerne - læg låg over og lad omeletten stivne ved svag varme.
Skær kødfyldet (medister eller skinke) samt agurken i terninger og drys dem over den halvdel af omeletten, der er længst væk fra pandeskaftet. Steg videre til omeletten er helt stivnet.
Prøv om omeletten kan glide på panden. Skær derefter 2 snit i kanten af omeletten - 1 til højre og 1 lige overfor til venstre.
Stik pandekniven ind under den halvdel, der er nærmest pandeskaftet og fold denne halvdel hen over fyldet.
Lad omeletten glide over på en varm tallerken og server den staks.
Pynt med tomatskiver eller persille.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(5 stemmer)
Opskriften er vist 30909 gange, og udskrevet 393 gange.
Kommentarer
Madmanden - 2014-10-06 11:32:57 Det smagte rigtig godt, men man kan med fordel bruge rødbeder ved siden af hvis man ikke er til de syltede agurker.
julie - 2008-02-07 16:21:54 det smager godt!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider