sommerløg eller 2 porrer2 sommerløg eller 2 porrer
1
ds.
tun i vand1 ds. tun i vand
6
æg6 æg
1
dl.
mælk eller vand1 dl. mælk eller vand
100
g.
feta100 g. feta
2
spsk.
olivenolie2 spsk. olivenolie
12-14
sorte oliven12-14 sorte oliven
salt salt
peber peber
hakket frisk oregano hakket frisk oregano
Tomatbrød: Tomatbrød:
4
skiver
landbrød4 skiver landbrød
2
spsk.
olivenolie2 spsk. olivenolie
1
fed
hvidløg1 fed hvidløg
4
modne tomater4 modne tomater
Opskrift:
Snit porrer eller løg fint og hæld væden fra tunfisken. Pisk æg og mælk eller vand sammen i en skål. Skær feta i små tern og tilsæt dem.
Varm en stor stegepande op med olivenolie og svits porreskiverne et par min. Smuldr tunfisken og kom den på panden.
Hæld æggemassen over og krydr med lidt salt og peber, ikke for meget, osten er salt. Lad æggemassen stivne ved jævn varme, løft lidt op i den med paletkniven, så den flydende æggemasse fordeles.
Halver oliven og drys dem over sammen med oregano. Tag omeletten fra panden, så snart den er fast, ellers bliver den kedelig og gummiagtig ligesom andre retter med æg, der har fået for meget varme.
Gnid brødskiverne med hvidløg og dryp dem med olivenolie. Rist brødskiverne gyldne og sprøde i ovnen på ca. 5 min. ved 200° . Skær tomaterne i skiver og læg dem på de varme hvidløgsbrød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(15 stemmer)
Opskriften er vist 27695 gange, og udskrevet 954 gange.
Kommentarer
Katja 13 år - 0000-00-00 00:00:00 de var rigtig gode :-) men lidt svære at lave..
ruth normolle - 0000-00-00 00:00:00 rigtig god kan også anvende skinke
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider