Pil løget og skær det i meget tynde ringe eller hak det. skræl gulerødderne og riv dem. Skær kartoflerne i tern. Steg alle 3 dele i olien du har varmet på en pande. Ved middel varme i nogle minutter til de er lysebrune.
Pisk æggene sammen tilsæt salt og peber og hæld æggemassen jævnt over grønsagerne i panden. steg ved svag varme til æggemassen er stivnet.
Omeletten bør serveres med fuldkornsbrød til
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(33 stemmer)
Opskriften er vist 116238 gange, og udskrevet 1218 gange.
Energi:
KJ total 4524 (1077 kcal)
KJ pr. Pers. 4524 (1077 kcal)
Vægt ialt 905 gram
Vægt pr. Pers. 905 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 499 KJ (119 kcal) Protein 4.0 gram Fedt 7.5 gram Kulhydrat 9.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Christian - 2009-08-15 15:38:53 En dejlig let opskrift. Smager godt krydret med timian og serveret på en skive ristet rugbrød med hvidløg.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider