Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Laksetærter 02

Laksetærter 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 4 stk.
HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Laksetærter 02, billede 4 Laksetærter 02, billede 1 Laksetærter 02, billede 2 Laksetærter 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Butterdej, Plade 1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
   
  Fyld:
200 gram Laks koldrøget 1 skive koldrøget laks vejer ca. 35 gram
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 Æggeblomme 1 æggeblomme ca 15 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Sennep. brun. færdiglavet 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
   


Opskrift:

Rul butterdejen ud i tynde lag. Fordel dejen i 4 små smurte portionsforme ca. 14 cm. i diameter.

Forbagt bundene ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 7 min. Tryk dejen flad.

Pisk æggene sammen med æggeblommer, fløde og sennep.

Hak laksen groft og fordel den på de forbagte bunde. læg snittet basilikum på og hæld æggemassen herover.

Bages ca. 25 minutter ved 170 grader C alm. ovn




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (9 stemmer)

Opskriften er vist 108072 gange,
og udskrevet 1832 gange.


Energi:
KJ total 11651 (2774 kcal)
KJ pr. stk. 2912 (693 kcal)
Vægt ialt 936 gram
Vægt pr. stk. 234 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1244 KJ (296 kcal)
Protein 9.2 gram
Fedt 23.3 gram
Kulhydrat 13.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bagsværd  -  2008-04-08 20:22:12
Jeg lavede min egen tærtebund: 75 g smør 100 g hvedemel 50 g grahamsmel 1/4 tsk. salt 1/4 dl kærnemælk. dejen hviler i køleskabet 1 time el længere.inden den rulles ud. Forbagte dejen ca. 15 min ved 200 grader.