Rul butterdejen ud ud og beklæd 4 tærteforme, 9-10 cm i diameter.
Sæt en tom tærteform oven i den med dejen og sæt et tungt fad eller andet over så butterdejen ikke trykker formene op.
Bages ved 170 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter.
Skær laksen i strimler og fordel i tærtebundene.
Pisk æg og fløde let sammen. Tilsæt fintklippet dild, salt og peber.
Fordel æggemassen i formene.
Bag ca. 25 minutter ved 170 grader C. alm. ovn.
Garner med aspargessnitter og citronskiver.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(16 stemmer)
Opskriften er vist 109272 gange, og udskrevet 3180 gange.
Kommentarer
Lene - 2007-07-30 17:23:28 opskriften kan med fordel laves i en alm. tærteform. Det smager ligeledes skønt, hvis aspargessnitterne koges i ca, et par min. og tilsættes tærten - men så skal der bruges et større tærtefad!!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider